За тебе тази нощ ще пия!
Пак наливам чашата с водка.
Изгаря ме, но наведнъж ще я изпия,
дано забравя проклетата горчива нотка.
За теб... за теб наливам всички чаши,
и пак за теб ще съм безпаметно пияна.
Давят се в забрава спомените наши,
но само докато бутилката е цяла.
За тебе, обич моя, отново плача с цигара в ръка
и тъгата си зад пълната бутилка скривам.
Думите ми ги чува само пепелта,
а сълзите ми с водката се сливат.
Пияна съм, но не от алкохола,
а от това, че друга вече те целува.
Душата ми без твоята остана гола,
а водката това не може да лекува.
© Зорница Събева Все права защищены