Пияни мигове
от отлежало минало
на бъдещето в прага се препъват.
Предчувствия ,
разголени и диви,
с неканените истини танцуват.
Жарта разпалват
мислите изсъхнали
и чувствата затоплени събличат се...
Пращят съмнения.
Димят лъжите.
И спомените във мечти се вричат...
© Веселка Стойнева Все права защищены
Чудесно, но това ме разби!!!