ПИЯНСКА ПЕСЕН
Р. Чакърова
От вярата ли тъй боли душата?
А мислех само от лъжа боли...
Такива са нещата за нещата
и някак е дотегнало, нали...?
И някак е досадно и познато
опрялото до кокал битие -
ще се изнижат зима, пролет, лято -
набързо, като слабо питие,
през вените и през ума ще минат,
прескачайки нарочно есента
и ще порасне споменът с година,
в която сме проспали любовта...
Лондон, 20/09/2018 20:26
© Rositsa Chakarova Все права защищены