Колко беди то ни докара,
от него мрат хиляди хора!
Слабият чашката набара,
убива някой и в затвора!
Затуй хора - чуйте мъдростта,
мислете за неговите рискове!
Пазете се от злото, от участта
алкохолът да ви прави скотове!
© Георги Все права защищены