20 февр. 2007 г., 06:27

ПЛАЧ 

  Поэзия
711 0 4

По средата    дълга    жица, в   краищата -
                                                            две слушалки,

гласове далечни правят     разстоянията
                                                                       жалки.

Говориш ми спокойно, знам    - не   искаш 
                                                                 да ме боли,
но в слушалката чувам как  капят   твоите
                                                                        сълзи...


   

 (Написах го преди три години, в момент, в който
предпочетох да напиша нещо, вместо да заплача.)

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??