Плача ли? Така ли мислиш?
Но не... Сълзи от радост ли са те?
Боли, нали? Така си мислиш...
Нима живота ми отне?!
Живея ли? Нима и ти си тръгна?
О, не, това не е игра!
Отиваш, връщаш се по тъмно...
Животът ти превърна в смъртта.
© Надя Стоянова Все права защищены