Живей,
когато ти се плаче,
недей тъжи,
гледай напред,
но сълзи
облеят ли лицето ти,
плачи,
остави ги да текат.
Колко трудно е,
колко тежи
да таиш в сърцето
горещи сълзи,
плачи, сърце,
не таи болката,
раздираща тебе.
Мъка е, сърце, прости,
че те мъча толкова дни,
как те наказвам с мълчание
и ти губиш съзнание.
© Петина Георгиева Все права защищены