Една държава независима,
прашинка просто за света.
Днес тя в Европа интегрирана,
съборена е пак в калта...
Война на пътя и в квартала.
Героите в земята спят.
Една земя - една държава
с народ, пребиващ се до смърт!
Сълзи от радост – отшумели...
Век на промени. Нов човек
сега е българинът. Ще ли
да бъде същото след век?
Плачете! Всички вие пред екрана!
Вас живи няма да ви слиса...
Децата ще ги коли ятагана.
От мене нищо не зависи...
© Дивата Лагуна Все права защищены