19 апр. 2007 г., 01:47

ПЛАЧЪТ НА АНГЕЛИТЕ 

  Поэзия
703 0 5
Сразени с копието на греха,
душите стенеха във ада.
Безгласни в своята молба,
за малко обич и пощада.

Дочули ангелския плач,
нестихващ горе в небесата,
с гнева на техния палач,
прикрит с качулка на главата.

Оставени сред жупел и тъга,
далеч от Божието ложе,
с последен шанс, една сълза
да ги избави, ако може.

Сами в последните минути,
земята дави се в порой,
гърми, присъдите са чути...
Сетне пак настъпи мир, покой.

© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??