Притихнала есен покрива земята,
натежала от мъка облачна гръд -
се спотайва в стихове, вън сред листата,
а вятър припомня изоставен път.
Хиляди чувства и само две думи
искат да багрят душата ти - бял плат,
милиони сърца са искрящите шуми -
горещи сълзи за съдбовен поврат.
© Тони Главоногов Все права защищены