Щом шнорхели продава -
значи за премиер става!
Защо трябва да си трае,
когато договорите не знае*!
На кастинг Слави го намира -
и - хоп! - от управление разбира!
Шоу, смях за народа ще има пак -
да весели него Слави знае как!
*Казал, че българската държава трябвало да ревизира Преспанския договор, а той е между Северна Македония и Гърция.
© Георги Все права защищены