5 авг. 2006 г., 13:15

Пламъче 

  Поэзия
1043 0 3

Сама във мрака, тя и те -
свещички с пламъчета светли!
Отразяват леко нейното лице,
и ръцете малки, клети!

Тя има пламъче в своето сърце,
пламъче обичано, малко и свещено!
С всички сили брани го с ръце,
за нея то е най-безценно!

Редят се дни след часовете,
и пламъчето се превръща в плам!
Все така малки и клети са ръцете,
стискащи щастието в длан!

И то все се отразява в нейното лице,
ръцете бранят го от мъката, тъгата!
Пазят светлинката в нейното сърце,
защото няма по-страшно от самотата!
 

 

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??