25 окт. 2013 г., 15:25

Планински етюд 

  Поэзия
287 0 1

Днес Слънцето  във синьото лети,
разпъва шатрата си над гората...
Поточето забързано шурти
и тича  да се гмурне във реката. 

А Преспата по урвата блести,
оглежда се от  малката полянка...
Със вятъра Гората си шепти
и сменя свойта пролетна осанка!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??