03.03.2009
Платих ли ти вече цената
за твойта прескъпа любов?
То бяха сълзи в отплата
и щастие, и благослов...
Платих ли ти вече цената
за място в твойто сърце?
Безсънни нощи дадох в отплата
и две топли и нежни ръце...
Платих ли ти вече? Забравих!
Мисля, че дадох колкото трябва,
но ти все си вдигаш цената,
а за мен отдавна си забравил...
© Erato Eratova Все права защищены