Не мога да мисля за цветята
как ухаят рано в утринта.
Не мога да мисля за зората,
за птиците и техните слова.
Не мога да мисля за реката -
силна и бурна извила снага.
Не мога да мисля за тревата
и бистрите капки роса.
Не мога да мисля за луната,
небето с хилядите звезди.
Аз просто не мога да мисля,
защото в мен живееш ти.
© Даниела Цековска Все права защищены