10 авг. 2008 г., 22:22

Плесен в суха ваза 

  Поэзия
517 0 1

Животът ми е клетка oт вълшебство
със запредени решетки от омразa,
сраснала и закърняла с чиста обич,
както плесен в суха ваза.

Красотата ми повяхва мълком,
от тревоги, нищета, беди...
И не се надявам даже, че
някой ще запомни моите следи.

© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??