Вечно нещо в покрайнините на ума ми се мержелее
Нещо неопределимо, смътно, едва доловимо.
И дума не обелва, своя същност не ще да разкрие
Ала усилено се грижи аз да не забравям нивга за него.
Винаги е там, със себе си бури и порои носи,
Винаги е там и все ми напомня –
Никому не разчитай, каквото и да правиш - сама си.
© Losie Calp Все права защищены