4 янв. 2013 г., 09:18  

Плевнелиев 2 

  Поэзия » Пародии
444 0 0

                             Високи сини планини,

                             реки и златни равнини...

                                           Младен Исаев

 

Високи колорадски планини,

реки и прерийни равнини,

Пентагонът като от коприна -

това е моята родина!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??