7 янв. 2007 г., 14:19

Плисирано време 

  Поэзия
604 0 7

Гънка
плисирано минало.
Мираж
или вълшебство.
Огън
в камина изстинала.
В погледа -
дяволи детски.
Горящи дърва.
Вик на радост.
Искри
по тавана небесен.
Кръста
превърнат е в клада.
Клада
в залязваща есен.
Глътчица
тъмно кафе.
Пулсът
бележи рекорди.
Полет
в безплътно небе.
Гларус
над сини фиорди.
Удавник
в очите-море.
Дъно е
времето нямо.

Танц с Медуза свещен
в лавата на вулкана.

© Найден Найденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??