Имам нужда... направо говоря,
за да не ме обвиниш в безучастност,
имам нужда от няколко погледа
и прегръдка една (плюс безкрайност)...
Имам нужда от две стихоплетства
и от дълга целувка по устните,
и звучи неприемливо лесно,
как така го превръщаш в безумие...
Имам нужда от дълго завръщане,
да се свия на кръг под ръцете ти...
а си труден така за преглъщане,
а така си преглътнал сърцето ми...
Имам нужда от теб... до побъркване,
до разкъсване, до сто (плюс безкрайност)...
имам нужда... и няма измъкване...
в срок на годност с променлива трайност.
Имам нужда... цената си казвай,
знам, че няма безплатна услуга,
знам, че всички отгоре си слагат
плюс безкрайност отколкото струва...
Давай, аз съм добра в преоценката,
аз съм свикнала с много и нищо
и ще бъда търпелива студентка...
от плюс безкрайност... едно... до... излишък...
© Ирина Все права защищены