6 дек. 2016 г., 07:49

Плюя на интернета 

  Поэзия
402 0 4

Аз живея реално!
Не съм интернет профил.
Може да е банално,
но не съм нетофил.

 

Дишам въздух, живея,
гоня се с ветрове.
Пиша стихове, пея,
имам и страхове.

 

Не съдете във нета,
кой съм аз и какъв.
Публикувам куплети,
но съм цял - плът и кръв.

 

Грешни изводи парят.
Не разбирам защо,
интернет е кошмара
и копривно листо?

 

Аз съм аз и това е!
Вън е моят късмет.
Който знае - ме знае!
Плюя на интернет!

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??