2 мар. 2017 г., 18:15

По Ариадна 

  Поэзия » Любовная
283 0 1

Не си ми камък на шията.

Връзката си, с която 

свободно избирам целта си –

да се рея ли в небесата

или да бродя Земята.

Каквато и да ми е стихията,

не си примка, дето ме връзва, 

а нишка, за да се върна.

При мен.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??