11 мар. 2015 г., 11:35

По човешки 

  Поэзия » Гражданская
300 0 0

Вчера беше годишното събрание.

С бурни критики и речи,

вземане и даване на звания,

с тържествените обещания.

И накрая - гуляй до безсъзнание.

А днес спокойно – по човешки.

Повторихме онзиденшните грешки.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??