10 окт. 2021 г., 10:05

По детски 

  Поэзия
281 0 0

Очите са прозореца

оправдание за гниещите птици,

които с физиката спореха

и блъскаха се право във зениците.

Не съм виновен за смъртта им!

За полетите им - отнети.

Ние просто... си играехме...

със другите... на слепи...

© Кольо Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??