5 апр. 2012 г., 15:29

По-добре не 

  Поэзия » Другая
923 0 0

Ако съм тук,

ще бъда ли?

Ако мълча,

ще съдиш ли?

Ако не мога,

свършва ли?

Ако си дух,

ще сбъднеш ли?

Ако те нямам,

как да спра?

Ако те имам -

не сега.

Ако те викам,

глух ли си?

Ако те викам,

ти не си.

Ако те викам...

Тук ли си?

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??