Пусни ме.
Отблъсни ме
със сила.
Почти
съм си тръгнала.
Все едно –
твоя съм.
Ти, така искаше.
Вярна съм ти -
навсякъде,
винаги.
Тихо край теб ще живея.
Ще зная –
не си мой.
Мога и сама
да си отида,
но по-добре
ме пусни
сам.
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
Хареса ми философията, Вес!