По дяволите всичко да върви,
когато с теб не мога да съм в този миг!
И чувствата, взаимно споделени,
на разстояние стоят.
По дяволите всичко да върви,
щом в този миг не мога да те зърна.
Очите ми нима от недовиждане болят?!
Или изплакала съм ги? Нима във сълзи ги превърнах?
По дяволите всичко да върви,
когато в този миг не мога в тебе да се сгуша.
И твойте устни нежно ми шептят
най-мили думи? Сърцето ми те вика! И не слуша!
По дяволите всичко да върви -
сега, когато докосвам се във мислите
до всичко твое. И боли, боли, напира...
Нали не трябва болката да спира?
По дяволите всичко...
© Нели Все права защищены