По кожата ти ще рисувам
По кожата ти ще рисувам огнени езици,
но от мойта страст не ще те заболи,
в отговор на моралните плесници
обич ще ти върна, разбери!
Тази нощ себе си ти подарявам
и дори за повече бъди готов,
аз мога, когато ми вземат, още да давам -
на твойто предателство отвръщам с любов!!
© Христина Димитрова Все права защищены
Поздрави!