По Коледа
Ти по Коледа не ме сънувай,
Коледа е празник свят!
Много, много не ревнувай,
аз съм само нежен цвят!
В ден такъв не си мисли за мене,
празника ще почетем!
Нека мине малко време,
после ще се разберем!
Чувствата не ги показвай,
чакам коледна шейна,
дядото с чувала снежен
да ми донесе мечта!
Ти по Коледа обичай само
моето сърце, душа
и ако повярваш силно,
ще се случат чудеса!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены