Колелото се въртяло.
Всичко се завръща.
Меца е хорце играла
ситно в мойта къща.
А комшиите се смяли,
весело било им,
днес пък те са се разпяли,
слушам ги през щори.
Не, че много им завиждам,
просто ми е драго,
да им ида ли на свиждане,
ей така от радост.
Ту сме близки, ту далечни
с моите комшийки,
няма нищо скрито вечно
след чай със курабийки.
© Ивон Все права защищены