2 апр. 2012 г., 10:43

По нишката 

  Поэзия » Другая
383 0 4

Името му -
подпъхнато грахово зърно,
изпод дюшека ми
нощем
все още натъртва съня ми.

 

И се събуждам от ужас,
че пак и макар отдалеко,
ще ме притегли
по нишката слузеста
да се върна.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??