2 сент. 2018 г., 01:01

По памет 

  Поэзия » Любовная
612 2 10

Извикай ме в съня си тази нощ,

по памет в него аз ще дойда
поне за малко нека бъда гост,
във него, а после ще си ходя...

 

Извикай ми: "Неканена ела!"
И тихо прошепни, че съм ти нужна!
Любов по памет, двете ни тела
ще правят, а после ще си тръгнем гузни...

 

Извикай ме в неловка тишина
мълчанието ти ще наруша неволно
по памет ме наричай " Хубава жена ",
в съня си не допускай ме повторно!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??