От утре ще излизам...
само по пижама...
от утре ще ходя и без гащи...
Бос ще ходя по земята
със душата си богата.
Нека всеки да ме види,
нека злобно ми завиди.
Крава утре ще пояздя,
гол ще бъда във метрото,
гол ще ще карам колелото
Голи сме се родили,
голи ще умрем...
© Христо Манчев Все права защищены