5 янв. 2021 г., 06:23  

По поискване 

  Поэзия
213 0 0

 

 

 

Като тайна пощенска кутия за

“До поискване” 

съмъ…

 

Заключена съсъ древенъ ключъ

и чакаща нѣкой

 като тебъ…

 

Да я отключишъ и да разчетешъ

йероглифитѣ на

 душата ми…

© Ангелина Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??