П О П Ъ Т Я 12
На песните днеска им викат парчета,
такава е модата,какво да се прави,
витамини стерилни ни преследват в сашета,
Имунитета на Кино,в Нелегалност Нашето Здраве.
Парчетата пъплят в монотонния ритъм,
на думите кухи липсва им съдържание,
всички поучават,никой не се унизява,да пита,
защо крайният резултат все грешен се получава
23.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены