П О П Ъ Т Я 32
Ракът не е болест,той е Принцип,
равновесието винаги флуктоира,
на Теломеразата вечната Мистика
тихо шепти:"Нищо,никога не умира."
Задръстено дебело черво,
даряващо обем на стомаха,
в храната,много коварни въпроси Защо,
след тях алчно Кога жадно изчаква...
Без Рака няма как да пораснем,
Той провокира стремежа ни за растеж,
Механизъм подчинен на хиляди гени прекрасни –
Ерудити на изкуството за биологичен градеж.
Единствено,когато се наруши
единството на отговорните гени,
организмът ни започва,да се руши
и чезне зад стените на виталното Време.
Много добро не е на добро,
народът ни мъдър отдавна е казал,
много Теломераза без ясно Защо
води до Рака,тази вечна Проказа.
Когато не се спазват Космичните Принципи,
резултатът накрая е този,
аналогичен е случаят със Царичина,
с Актуална Апокалиптична Прогноза...
04.06.2024 г, .гр. Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены