Все ходим със теб по ръба на бръснача,
дебнем се като котка и мишка,
като две неизвестни сме в тази задача,
като лек стон сме, след тежка въздишка.
Тайни копнежи и погледи скрити,
устни жадувани, само с поглед целувани.
Думи неказани, чувства прикрити,
мигове страстни в тъмни нощи сънувани.
Все ходим със теб по ръба на бръснача,
ни близки сме, нито далечни.
Любов ли е, страст ли е - питам се в здрача -
или пък нищо за тебе не знача?!..
© Христина Димитрова Все права защищены