10 дек. 2008 г., 19:30

По следите... 

  Поэзия
658 0 13
 

 

По местата на нашето щастие

вечно душата ми ще се скита...

Пияна от светлите страсти...

Лудо обичаща до...

Не-насита...

 

Там душата ми ще се завръща...

Скитница между минало и настояще...

Между спомен и бъдеще...

По следите на нашето щастие...

© Нина Сименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??