Животът
бързо свършва -
пресича всичко, като взрив.
На шиш
ни ниже дните -
не пита прав или си крив.
Еднакъв
е за всички
безмилостния земен край.
И два
са пътищата:
един - за Ад, а друг - за Рай.
И кой
каквото прави,
за себе си го прави сам.
И всеки
получава
заслуженото място там.
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрав, Никола! Силен стих.