И Злото най-накрая победи,
Доброто стене наранено в ъгъла,
със хиляди притворства и лъжи,
победата получи,
то възтържествува.
А тъмната страна застла Земята,
чак птиците замлъкнаха уплашени.
Успорвана борба,
искри хвърчаха,
едно на нула,
Злото във атака,
един човек там сам остана,
любов и нея няма я...
Не и Доброто,
не и Доброто ...
Мрак ,сълзи...
тъга, печал ...
Не и Доброто...
Вселенски е провал...
© Jivka Koleva Все права защищены