Сломен, покосен
от живота студен.
В очите ми искрата погина
и не виждам за радост причина...
Сломен, разгромен
от мъка пленен.
Сърцето ми страда за трима,
по - хладно от най - тъмната зима...
Сломен, ужасен
от тъга запленен.
Последния пламък утихна,
самотата със мене привикна...
Сломен, огорчен
до земята снижен.
Буря през мене премина
и остави безширна пустиня...
Сломен, ПОБЕДЕН,
все така съм от онзи проклет ден,
във който вечният мрак ме застигна,
когато МАМА почина...
© Владислав Все права защищены