Побъркващ, нежен, неустоим
Димът се простира по тялото ми,
гали нежно и ме облада,
намести се, без да пита, в главата ми,
без дори да разбера как и кога.
Бавно се свлича по мен -
оставил траен отпечатък,
сякаш бе парещо чувствен сатен,
как без това чувство ще продължа нататък?!
Димът - нежен, побъркващ, необяснимо красив,
побърква всяка частичка от съзнанието ми,
обладал ме е, сякаш е жив,
станал е неразделна част от живота ми.
Този дим - неустоимо чувствен, опияняващ,
тази любов - неописуемо жарка и палеща.
Копнежът - непреодолимо силен и надделяващ,
а душата - единствено за теб крещяща.
Ти си това, с което не мога да се преборя,
ти си дрогата ми и страха,
ти си жаждата, с която не искам да се боря,
ти си желанието ми, ти си дима.
© Ралица Георгиева Все права защищены