Почакай ме, Живот! За миг поспри!
Търкалят се година след година.
Унесена да сбъдна куп мечти
и ето - половината премина.
Почакай ме, Живот! Не бързай толкова!
Много красота създал си тук.
Орисал си ме да живея волна
на възрастта и времето напук.
Обичам те, Живот! Ти мене също!
Споделяме оставащия път.
Променя се полека мойта външност,
но вътре в мен побрала съм света.
От тебе черпя свойто вдъхновение,
откривам чудесата ти навред.
Дори да ида в друго измерение,
душата ми ще бъде вечно с теб!
Вдъхновено от " Изчакай ме" на Деница Гарелов
Dendu89
© Nina Sarieva Все права защищены