Почерк
Разсъдък почнеш ли да губиш, провери
дали останал ти е почерк.
Ръката гладко по листа все още ли върви,
без думи ритъмът диктува ли ти своя прочит.
И щом от автентичен почерк
останали са някакви следи,
надежда някъде далече сочи
на разума отминалите дни.
април 2014
© Братан Все права защищены