4 нояб. 2014 г., 09:48

Почти 

  Поэзия
414 0 0

 

Почти бях обичан,
почти бях обичал,
почти съм се вричал,
почти душа съм събличал.
Почти съм се радвал,
почти съм изтрадал,
почти съм открадвал
сърце от жарава,
ала почти беше сърце.
И кръгът продължава...

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??