22 мая 2010 г., 20:14

Почти любовен стих 

  Поэзия » Другая
673 0 3

Не зная къде си,

но към Теб

бързам, тичам.

Не зная дори кой си,

а не спирам да Ти се вричам.

Езика Ти не зная,

още сричам,

но сигурно е едно;

аз искам

точно Теб да обичам!

 

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??