30 июн. 2008 г., 07:01

Почувствай любовта 

  Поэзия
879 0 5
Когато я почувстваш, е магия,
... необяснима, но магия!
Изведнъж в съзнанието нахлува,
боричка се със сетивата ти
и в кръвта безмилостно се впива.
И незнайно откъде дочуваш песен
на щурец, горски феи пеят неми,
но с омагьосващ звук.
Омагьосваща стихия, подпалваща,
жестока и толкова красива.
А случайността е най-прекрасна.
Непринудено се случва, непринудено
заслепява и непринудено ни свързва...
А с теб сме свързани в любовната страна.
Лутаме се, но намираме я... и в мен, и теб е тя...
Аз и ти под мъдрата Луна.

© Димитринка Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??