12 мая 2013 г., 10:09

Под слънцето 

  Поэзия
699 0 9



Две пъстропери птици
в танц се вият,
крила преплитат,
в синевата се издигат.
След себе си,
обсипана с цветя
следа оставят.

Душите ни
под слънцето се любят.

 

 

 



© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??