Подари ми това, което усещаш,
подари ми това което желаеш,
подари ми всичко за което се сещаш,
дори въздухът на който ухаеш!
Посвети ми любимата си песен,
надпиши ми най-четената твоя книга,
че животът никак не е лесен,
и думи никога не стигат!
Подари ми моменти, залези, звезди,
подари ми откъснато цвете от градина,
подари ми да съм с твоите мечти,
подай ми откъсната малина!
Подари ми утрини с целувки,
искам твоята нежна ласка,
подари ми всичко без преструвки,
всичко в мен към теб ме тласка!
подари ми откъснато цвете от градина,
Прекрасно ! Поздрави, Цвети !