Подари ми целувка,
обещай ми сърце,
късче дъхав лазур,
полъх нежен в ръце.
Подари ми любов,
ярко, звездно небе
и луната да трепка
във очите ти две.
Нарисувай ми слънце,
синьо, страстно море,
от седефа искра
в клепки жадно да спре.
Аз до теб да летя,
ти до мен да сияеш,
щом ни гушне съня
в розов свят да мечтаем.
Да събудиш деня -
сладък шепот бленуван,
да отворя очи,
стиснал в шепите - влюбен!
© Красимир Трифонов Все права защищены